19 Temmuz 2013 Cuma

Asimetrik şortlar

şu aralar etrafınızda çokça gördüğünüz bir akımdan bahsedicem sizlere asimetrik şortlar... Etek ve şort arası bir şeyler çok beğenmiş olsamda elim gidip te bir türlü alamadım çünkü o kadar fazla görüyorum ki bir de ben giyip orda burda insanlarla pişti olmak istemiyorum. Malum zara sayesinde bu şortlarla tanıştık şu an beğendiğim parçalar arasında kendileri..








9 Temmuz 2013 Salı

Düğün organizasyonu- En güzel düğün masaları

Düğün masalarının olmazsa olması  peçeteler, şamdanlar , çiçekler vazolar , aksesuarlar ve dekoratif ürünlerdir. bu ürünlerin seçiminde de düğününüzü yapacağınız yer belirleyici olur. hatta renklerde bile kır düğünlerinde daha rengarenk masa örtüleri peçeteler çiçekler kullanılırken kapalı alanlardaki düğünlerde daha ağır ve pastel tonlar kullanılır ama seçim yapmak o kadar zor ki hepsi birbirinden güzel. topladığımız bu görseller belki de sizlere o özel gününüz için ilham verebilir..























       

7 Temmuz 2013 Pazar

2013 Çiçekli elbise modelleri

Yaz geldi de geçiyor bile her yer rengarenk artık içimiz cıvıl cıvıl o zaman dışımıza da yansıtalım dimi  çiçek desenli her şeyi çok seviyorum pantolonlar tshirtler elbiseler... özelliklede elbiseler yazın en güzel ve en çok kullanılan parçaları hem rahat hem şık